Iets voor u?

Zoals gezegd zijn al onze medewerkers vrijwilligers en daarvan heb je er bij een organisatie als die van ons nooit genoeg. Iets voor u? Wilt u meer informatie over dit vrijwilligerswerk, dan kunt u contact opnemen met de Centrale Post (0255-515133) of via e-mail: info@oig-ihd.nl

Door wie

Binnen de organisatie is een groot aantal medewerkers op vrijwillige basis actief. Voor de activiteiten als Handwerken, Bouquetgroep, de Soos, het Zwemmen en de Smikkelclub zijn vaste krachten aanwezig. Ook voor de evenementen zoals de Vakantieweek, de Dagtocht en de Feestmiddag staat een min of meer vaste groep medewerkers klaar.

De vrijwilligers worden van de ontwikkelingen binnen de organisatie op de hoogte gehouden via een periodieke Nieuwsbrief en het Nieuwsblad dat vier keer per jaar verschijnt en aan alle medewerkers, gasten en donateurs wordt toegestuurd. Daarnaast is er elke maand een vergadering voor de sector 'vervoer'. Daarin worden de bij de vervoerscoördinator aangevraagde ritten van en voor de tehuizen verdeeld. Ook tekorten qua bezetting voor de textielophaaldienst worden daar zoveel mogelijk opgelost. Dat betreft dan zowel chauffeurs als bijrijders.
Voorts zijn vrijwilligers actief als medewerkers van de Centrale Post, administratieve ondersteuning, gebouwenbeheerder enz.

Kortom, voor iedere geïnteresseerde in het vrijwilligerswerk is er iets te doen. 

oig-1

Bestuur

Het bestuur van de Stichting OIG-IHD bestaat sinds 1 mei 2023 uit de volgende personen:

  • Carel Jacobs, voorzitter
  • Aad Meiland, secretaris
  • Ton Koehorst, penningmeester
  • Henk Stutvoet, vervoerscoördinator
  • Hans Roseboom, activiteiten
  • Gre Moleman, algemeen bestuurslid