Vakantieweek 2017

Vakantieweek 2017 van start

Op zaterdagmiddag 19 augustus zijn 60 gasten en iets meer dan 20 begeleiders vertrokken voor een weekje vakantie in Vledder. In en rondom Hotel Brinkzicht staat hun een uitgebreid programma te wachten dat, zelfs als het weer wat minder is, voldoende vertier biedt. We hopen onze gasten én vrijwilligers moe maar voldaan op vrijdagmiddag 25 augustus weer in IJmuiden te kunnen verwelkomen.

Geplaatst in:

Kees Maas

Kees Maas is bestuurssecretaris van OIG-IHD

2 reacties

 1. Marieke Knook-de Winter op 25 augustus 2017 om 16:37

  Lieve mensen van OIG,

  Heel graag wil ik jullie, maar speciaal de vrijwilligers van de vakantieweek, ontzettend bedanken voor de fantastische vakantie die mijn moeder Wil de Winter met jullie heeft gehad! Het was héél lang geleden dat zij met vakantie was geweest, en de angst die zij van tevoren had, maakte dat zij niet wist wat ze kon verwachten…….maar wat heeft zij het geweldig gehad! Heel erg bedankt, jullie hebben haar een topweek bezorgd!

  • René van der Burg op 26 augustus 2017 om 13:50

   Hallo Marieke,
   Dank voor jouw (in naam ook van je moeder)mooie woorden.
   Ik durf namens de medewerkers te zeggen,dat wij het een eer vonden om jouw moeder, en natuurlijk alle andere gasten, te mogen begeleiden en vooral plezIer te geven, tijdens deze mooie vakantieweek.

Laat een reactie achter