Funpop 2019

Zaterdag 25 mei werd weer het meest sympathieke popfestival van Nederland gehouden in Horst , Noord Limburg.

Funpop, een tweedaags muziek festival voor mensen met een beperking.

De line-up van artiesten loog er niet om. Zo traden 2 Brothers on the 4th floor, Nick & Simon, Samantha Steenwijk, Davina Michelle en Dries Roelvink o.a. op.

Naast deze optredens was er op het festivalterrein van alles te beleven zoals; een Rockcafé, waar je zelf muziek mag maken, een silent disco, een relax strand om bij te komen, een mini kermis, maar ook een survivalparcours om je conditie te testen en nog veel meer.

Met 33 deelnemers en 11 begeleiders was st. OIG-IHD in vijf busjes afgereisd en hebben zij het festival van A tot Z meegemaakt. En zoals onze gastheren het festival afsloten riepen ook onze festivalgangers in koor; Tot volgend jaar tot FUNPOP !!!

Neem een kijkje in ons foto album voor meer foto´s.

Geplaatst in:

E. Buitenhek

Laat een reactie achter