Lintjesregen

Vrijdag 24 april regende het ook bij OIG-IHD lintjes. Via een directe TV uitzending van Seaport RTV vanuit de raadszaal in het stadhuis, werd de benoeming van de ontvangers van een lintje bekend gemaakt.

Door een groepje vrijwilligers waren twee echtparen, Piet en An Huijboom en Jan en Gitta Weber, die al tietallen jaren hun vrijwilligers werk voor OIG-IHD doen, beloond met een koninklijke onderscheiding, in alle gevallen als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Beide echtparen hebben door hun jarenlange inzet hun lintje dubbel en dwars verdiend.

OIG-IHD feliciteert ze van harte.

Piet en An Huijboom

Onze beheerder van de Abeel en zijn vrouw An zijn beide benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, ofwel ze hebben een koninklijke onderscheiding, een “lintje” ontvangen.

Piet vanwege zijn vele jaren werk voor OIG als beheerder van de Abeel, hulp bij bijeenkomsten van de Zonnebloem en filmclub, waar alles voor werd klaargezet, terwijl An naast bardiensten ook werkzaam was in de OIG-IHD kringloopwinkel in de Industriestraat

Piet Huijboom
An Huijboom

Jan en Gitta Weber

De beheerder en grote regelaar van de OIG-IHD kringloopwinkel Jan Weber en ook zijn vrouw Gitta zijn beide benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, ofwel ze hebben een koninklijke onderscheiding, een “lintje” ontvangen.

Jan is het al vele jaren gezicht van de winkel en heeft deze ook grotendeels eigenhandig gebouwd en verbouwd, terwijl Gitta met een groep van vooral dames en ook een paar heren het sorteren, het verkoop klaar maken en het verkopen van de tweedehands kleding regelt.

Jan en Gitta Weber
Beelden Rtv seaport
Geplaatst in:

E. Buitenhek

Laat een reactie achter